Šešelj udario na nadrilekara ZBOG SMRTI mladića!

Published on 01/24,2019

EditmediaproductionUS
Lider SRS Vojislav Šešelj oštro osuđuje slučaj bivšeg radikala Miroljuba Petrovića, koji se bavi nadrilekarstvom - ubeđuje ljude da ignorišu medicinu pošto on leči tumor biljnim preparatima u svom centru, za šta uzima debele svote novca. Poručuje građanima da slušaju isključivo doktore koji su i njemu pomogli da se izbori s rakom debelog creva i još dve metastaze na jetri, a ne prevarante koji samo žele da im otmu novac.

Petrović, poznat po opasnim i suludim idejama i krilatici „Ideš pod mač, bato“, ponovo je u žiži javnosti. Biljana Jovanović ispričala je da je njen rođeni brat Slavčo Petrov preminuo 7. januara jer je slepo verovao Petroviću da ne ide kod lekara kad mu je otkriven tumor na mozgu i da će mu biti bolje od njegovih tinktura. Petrović bi morao, prema mišljenju Šešelja, da „ide pod mač“ zakona.


- Kategorično sam protiv nadrilekara. To su hohštapleri i prevaranti koji narodu otimaju pare. Oni zaglupljuju i obmanjuju narod. To je vrlo ozbiljna tema i to se mora suzbiti. Prema Krivičnom zakoniku, nadrilekaru sledi kazna od dve do 15 godina zatvora. Najteža kazna sleduje ako je izazvao smrt osobe koja mu je poverovala - objašnjava Šešelj.


Medicina se, kako naglašava, mora poštovati i lekarima treba verovati:


- Medicina je veoma uznapredovala i gotovo za svaku bolest pronašla lek. Posebno ako se bolest ustanovi na vreme. Narod se mora upozoravati da nadrilekarima ne sme verovati, moraju da beže od njih glavom bez obzira.


Comments

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me